Holiday Oh Holiday Time :'3

Assalamualaikum w.b.t and selamat malam for my beloved readers ! 
Lama kita tidak bersua maklumlah si'owner nhe sibuk dengan wedding uncle dia then g bercuti dgn keluarga tercinta ! anyway lama juga sy tak updte new story kan , rasa rindu pula so ada masa nhe saya rajin2 kan diri menaip laa smbil2 tue sapu2 habuk dekat blog sy yg behabuk nhe :D btw i'm back u olls ! hikhik . . rindu tak ngan sy ? gedik2 sngat tnya soalan mcm tuhh . . mcm2 sajalah gelagat sy ini .

              so back to tajuk utama kita kat atas sblum sy mngarut ntah apa2 kan , okay laaa i tell you pd 25/03 hari tue kami sekeluarga dha pun plan untuk bercuti ke ranau ! mmg best laa dtmbah lae kemeriahan itu dgn adanya saudara2 jauh dri kelantan bercuti disabah , sngat happening giler smpai sy pun bleh terpngaruh kecek kelate gtuhh :P huyoooo ! hahhaha . . sikit2 sehjaaa bhaa asal lulus juga :'3

okayy2 perjalanan kami bermula pda jam 8stngah laa bgtu then dgn mmbawa rmbongan sbnyak 7 . wooo ! kau haderr , tak der kan . jgn marah im just joke bhaa !hikhikk . maw ambil masa 4jam laa jgak ptutnya 2jam lbih bleh smpai jgak tpi disbbkan kami bnyak menyinggah so thats why jadi bgtu laaa . Destinasi prtama kami dekat poring ! waaa mmg best laa , lagi2 best bila dpt spend time dgn keluarga tercinta . sngat happeninglah time tue . Mcm2 gelagat yg lucu timbul dekat situhh . Ssssshhh ! biarlaa jdi rahsia buat saya and ma'family sehjaaa..lama jugak laa kami stay dekat situhh maw 3jam lbih jga , lpas mandi tuhh kami ambik risiko pula naik canopy walk , ewahhh ! semngat nak naik kan . .nah ambikk kau pnyalah sngsara mcm maw daki gunungg . . sejauh 550 m bgtu laaa x silap saya . amacm ? hikhikhik . apa2 pun tue pngalamn laa bagi sy sbb takut naik jmbatan dgn tinggi dia buat saya gayat tapi cover2 brani sbb nak cbar dri sy .hehehe ! 




 
nhe makcik saya , and baby tue anak buah kita orang yang pertama ! cumeell tak macam aunty dia nhe ? hakhakk *gedik* kena panggil Cinta Kayla . tembam kan ? hikhikk