Adik Beradik awesome ! Hhaa.

                            Assalamualaikum w.b.t 
okayyy , entry kali nhe just share story tentang adik beradik saya yang awesome laa sangat .Hhaa! Biarpun kami always gaduh but saling menyayangi bhaa *uisehh*Hhaa , bergaduh itu perkara NORMAL kan , Hheee..Jarak usia kami tak lah jauh sangat 2 thun jer pun , hokalohh ! saya citer sikit2 pesal dorang nnti kambang2 bisidia mmbacanya bhaa :* . Nak tngok tak gmbr dorangg?of course laa nak law tak napa tulis entry nhe kan ?Hhaa, betul tak?
nhe laaa KAMI :)
Ohyaa dlam gambar nhe tinggal 2jer takda Mohd hafizi&Nurul Hikmah.

wait ! ada lagi nhee taw.
yang tunduk kepala nhe Mohd Redhuwan no2! sedang berperang untuk kertas SPM :) do the best me always doakan adik saya dapat result yang tergempak ohkayy.Orangnya sangat nakal tapi dia tak tinggal tanggungjawab dia SOLAT :) perubahan yang ketara , keep going on wan . I LOVE YOU dik.

Huhh ! ada lae nhe pula si Jijah , opsss ! ketuaan jakk namanya atuhh , ani tah nyaa urang barunai eh.
huhh ! nhe jijah. hhaa, comel kan?tapi cumil lagikk aku * tak mahu kalah bha* anyway kau mmg cumil dek , still study nhe , jangan nak ngurat okayy , sedang berperang dengan exam PMR , tahu nhe dua beradik saya exam besar don't forget juga adik bngsu saya sii nurul juga mnghadapi UPSR ,okay kaka doakan yang terbaik untuk korang semua taw . I LOVE YOU ! 

huhh nhe siapa ? cuba teka ..
opkoss laa me the owner this blog yang kiut miut neee..
okaylaaa thats all for today , will be continue this entry tawww..dha baca jangan malu2 nak komen yaaa.
wassalam.

3 Komen Budak Comel:

  1. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam , thankss so much . Follow laaa :D OHKAYY !

      Delete
  2. Assalamualaikum...

    Nice blog...
    Please visit Wirdina online store, this is a place for you to shop hijabs and clothes. This is a great place to make your choice.

    Follow back :)
    http://wirdinaa.blogspot.com/

    ReplyDelete

Korangg jangan malu-malu nak komen yaaa~