Kawen and Kawen sakan !

Assalamualaikum w.b.t , hhaaa ! look tue entry post pnya tajuk ambikk hang kawen kawen sakan mcm pertubuhan kelab kawen beramai2. Hhaaa jgn pikir laen tajuk mcm tuhh sbnarnya saya nak tell korang tntng wedding saya pergi with ma bestie ipaahhh :) actually thanks laa jugak bawa saya teman kau ipaahh , dapat makan banyak2 . Jom tengok2 awesome picture dari kami yang kiut-miut nhee *perasan laa tue* hhaaa ..okayy ayuh ayuh guyss !  

from left; Ipah , pipik(me) and wani  

tadaaaaaaaa ! chantekk tak korangg :)

huhh ! mesti korang pelik siapakah dia yg berbaju kurung cokelat itu kan? nhe fiezah , dia nhe susah sngt nak ambik gmbr dia kena berlawa dulu , sorry pija kau mmg cantik thats why laa u mmg dha berpunya sayangg :)

and this .. 
saya cuma gadis biasa yang sering bermimpi siapalaa putera saya ? hahahah*sedar sikit* pipik you kena study and dapatkan kerjaya dulu baru pikir semua tue sayangg .Hhaaa ! mimpi saya sampai ke bintang :) hohohoho ! anyway korang sorry laaa mybe entry nhe agak berterabur sikit sbb owner blog malas menaip dha kluar pnyakit malas dia nhe . Ok Baiiii u ollss ! 
wassalam..

2 Komen Budak Comel:

  1. Smua cntik..ifa la makin cntik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankss Rabia :) ifa mmg look gorgeous ituhh . smile !

      Delete

Korangg jangan malu-malu nak komen yaaa~