SUPER BESTFRIEND シ

Assalamualaikum and Selamat Malam semua
  
Tadi saya menghilangkan kesedihan and bergelak sakan with ma super bestfriend Eyfha Hazeera . ihikk tak sangka juga hbungan kami mncapai genap sepuluh tahun シ 
 Boleh kata ipah and saya mmg kawan sejak skola rndah lagi dari darjah 4 .. time tue kami mmg sngat nakal .. x sngka pula kami brjumpa kembali dlm alam sekolah mnngah di skola yg sama . Mcm JODOH pula ❤ 

Apa pun ipah seorang kawan yg baik untuk saya walaupun mulut dia kuat membebel but sometime mulut dia yg kuat membebel tuhh bnyak sdikit menyedarkan saya . Kalau dulu wktu guru sdg mengajar kami x bleh dduk diam ada sja bnda kami buat , makan bekalan mknan yg dibwh dri rmah , dimakan time guru mngajar adakah ptut .. hahhaa . Honestly mmg nmpk sngat knakalan kami , biasalah bdak2 lagi mcm tuhhh , bila ingat balik mmg lucu kan ipah 
Honestly ipah kau kawan yg baik untuk aku

  Memandangkan kami duduk di daerah yg sama maka maka selalulah muka saya dan si ipah nhe ke papar town laa katakan , jalan2 cari barang katanya padahal dia rindu aku laa tuh :P was joking .
 Dulu msa zman secndary school , skali lagi kami tgther2 , kelas yg sama and dorm yg sama and katil kami pun bersebelahan saja taw .. x salah lah knapa kami nhe sngat rapat kan . Apa pun ipah , kalau kau baca nhe jgn ketawa ihikk .. ayat beterabur nhe babe :) 

   huhh ! nhe laa ipah , comel kan 


 Muka mcm budak2 lagi time nhe kami dha msuk tingkatan 5 .. Huhuhu ! background blkng x yah tnya pun korng tahu apa tmpat tue kan Ohh yaa law nak kenal dgn dia nhe boleh saja ..
promote2 dulu blog si kawan :) anyway ipah thankss sudi berkawan dgn saya smpai skrng . love you wallahi, and moga moga kita pun dapat rapat kerana Allah =)
amiiin!

 
 

4 Komen Budak Comel:

  1. Jom join . mana tahu rezeki ? http://dinahumblelady.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya for spm ! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1D sy tak mbik spm , thun lpas yerr :) ihikk.

      Delete

Korangg jangan malu-malu nak komen yaaa~